TILAUS-, MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT

Tilauskäytännöt

  1. Tilaa kukat ajoissa, mielellään vähintään päivää ennen toimitusta.
  2. Tilaa kukat puhelimitse, verkkokaupastamme, sähköpostitse, verkkosivujemme yhteydenottolomakkeella tai asioimalla liikkeessämme.
  3. Huomioithan, että tilauksessa näkyy vastaanottajan puhelinnumero, jotta voimme varmistaa kukkien vastaanottajan olevan paikalla. Osoitteen oikeellisuus on tilaajan vastuulla.
  4. Tarvittaessa vahvistamme tilauksesi joko sähköpostitse tai puhelimitse ennen toimitusta.
  5. Voit myös noutaa kukat suoraan liikkeestämme. Etukäteen tilattu työ on ajatuksella ja ajan kanssa rakennettu :)

Emme käytä tilaustietojasi muuhun kuin tilauksesi toimittamiseen. Toimitamme tilauksesi maksamasi hinnan mukaisesti.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi

  1. käteisellä
  2. suoraan tilillemme (suorituksen tulee näkyä tilillämme ennen toimitusta, huomio pankkipäivät 1-3vrk)
  3. laskulla (yritysasiakkaat, laskutuslisä 5€).
  4. verkkokaupassa (kohta "avoin tuote").

Yksityishenkilöitä emme valitettavasti laskuta.

Joustava kuljetuspalvelu

Toimitukset Tampereen, Ylöjärven ja Nokian alueille

Kuljetamme kukkasi eteenpäin Tampereen, Ylöjärven ja Nokian alueille. Toimitusmaksu riippuu matkan pituudesta, pienin veloitus on 12,00 €/kuljetus. Surusidonnat toimitamme sopimuksen mukaan niin ikään Tampereen, Ylöjärven ja Nokian alueille.

Toimitukset muille paikkakunnille ja ulkomaille Interfloran kautta

Olemme osa Interfloran kukkavälitysketjua ja välitämme kukkasi myös toiselle paikkakunnalle ja jopa ulkomaille. Kotimaassa toimituksiin lisättävä välitysmaksu on 17,00 €/kuljetus. Toimitusmaksu määräytyy aina välittävän liikkeen hinnaston sekä kuljetusmatkan pituuden mukaan. Ulkomaille lähtevät tilaukset on tehtävä vähintään kaksi (2) arkipäivää ennen toimitusta.

HUOM! Interfloran kuljetukset voit tilata puhelimitse tai asioimalla liikkeessämme.
#
#

Asiakkaan vastuu

Asiakas on aina vastuussa toimitustietojen oikeellisuudesta. Toimitamme mainittuna päivänä tai heti seuraavana mahdollisena arkipäivänä. Emme voi taata toimitusta tiettynä kellonaikana, mutta teemme parhaamme. Hautajaistilaukset ovat kuitenkin poikkeus: toimitamme ne aina siunausajankohdan mukaan.

Kukkalähetykset teemme tilaajan toivomusten mukaisesti. Toimitamme vastaanottajalle tilattua lajiketta, annettua vaihtoehtoa tai lähintä vastaavaa.

Reklamaatiot

Jos kukkiemme laadussa on vikaa, korvaamme sen toimittamalla uudet kukat. Valitus on tehtävä heti toimituksen tapahduttua – viimeistään seuraavana arkipäivänä esittämällä toimitetut, vialliset kukat.