VERKKOKAUPPA  |  YRITYS  |  MEDIA

HAUTAUSTOIMISTO PALVELUT

Käytännön apua surukoteihin, kun läheinen on poissa.

Hautaustoimisto Tampere ja Pirkanmaan alue

Olemme Suomen hautaustoimistojen liiton jäsen

Läheisen kuolema on aina järkytys, joka helposti lamaannuttaa. Kun läheinen on poissa, on kuitenkin surutyön keskellä hoidettava monia eri käytännön asioita vainajan hautaamiseksi. Tarjoamme monipuolista ja huolella hoidettua käytännön apua surukoteihin, jotta hautajaisjärjestelyt sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti, vaikka mieli on maassa.

Voit kääntyä puoleemme kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Tärkeää tietoa tarjoaa myös Suomen Hautaustoimistojen Liiton laatima ensiohje vainajan omaisille »

 

Hautaustoimisto palvelut Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla ja muissa ympäristökunnissa

Hoidamme yhteydenotot seurakuntaan ja viranomaisiin. Autamme hautauksiin liittyvissä kysymyksissä ja olemme teitä varten kaikissa hautauksiin liittyvissä asioissa. Hoidamme siunausajan varaukset omaisten toiveiden mukaisesti sekä kappelin tai kirkon varaukset aina muistotilaisuudesta pitopaikkaan asti.

Olemme Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsen, ja voit noutaa meiltä veloituksetta esimerkiksi Hautajaisjärjestelyni-vihkosen, johon hautajaisiaan suunnitteleva voi kirjata omia toiveitaan. Vihkosta on saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi. Voit myös toimittaa meille kopion täydennetystä vihkosesta, jotta toiveet pysyvät tallessa, vaikka alkuperäinen vihkonen katoaisikin.

Autamme arkun, uurnan ja surukukkien valinnassa ja hoidamme kuljetukset sekä muut toivotut asiat asiaan kuuluvalla arvokkuudella. Meiltä löydät hyvän valikoiman arkkuja (alk. 390 €) ja uurnia (alk. 90 €).

Hautakivet ja hautajaiskukat

Meiltä saat luonnollisesti kaikki hautajaisissa tarvittavat kukat ja kukkalaitteet. Lamminpään Kukan yhteydessä toimii myös Lamminpään Hautakivi, joka välittää kaikki hautakivipalvelut. Yhteistyökumppaneinamme toimivat Keikyän Kivi, Kiviliike Sairanen Oy ja KivilähdeSuosittelemme  varaamaan ajan hautakivimyyjällemme.

Kirkkoon kuulumattoman hautaus – Siviilihautaus

Hautaus voidaan toteuttaa täysin vainajan ja omaisten tahtoa kunnioittaen eikä hautaamisessa ole mitään tiettyä kaavaa, jota olisi pakko noudattaa. Vainaja voidaan joko tuhkata tai haudata arkussa kuten kirkkoon kuuluvakin.

Autamme  omaisia kaikissa järjestelyissä, joita väestöreksiteriin kuuluvan vainajan hautaukseen liittyy.  https://hyvathautajaiset.fi/tunnustukseton-tilaisuus/

Muistotilaisuuksien tarjoilut

Yhteistyökumppanimme Kokkipoika huolehtii muistotilaisuuksien tarjoiluista vahvalla ammattitaidolla. Voit tilata Kokkipojalta sekä ruokatarjoilut että kahvitukset ja saat apua myös tarjoilujen valinnassa.

Lue lisää ja tilaa tarjoilut muistotilaisuuteen »