VERKKOKAUPPA  |  YRITYS  |  MEDIA

HÄÄKUKAT

Hääpäiväsi on yksi elämäsi kohokohdista, jossa kukilla on merkittävä rooli kokonaisuuden kannalta. Yleensä kukkien suunnitteluun ja valintaan halutaankin panostaa ja käyttää aikaa.

Hääpäivän kukat, jotka kruunaavat kokonaisuuden

Hääpäiväsi on yksi elämäsi kohokohdista, jossa kukilla on merkittävä rooli kokonaisuuden kannalta. Yleensä kukkien suunnitteluun ja valintaan halutaankin panostaa ja käyttää aikaa. Meiltä saat suunnitteluapua ammattitaitoisilta floristeilta, hyviä ideoita ja onnistuneet, kauniit toteutukset.

Toiveidesi mukaiset kukkalaitteet

Tämän juhlavan tilaisuuden kukkalaitteet sidomme ammattitaidolla morsiusparille, hääväelle, kirkkoon ja juhlatilaan. Kukitamme yksilöllisesti myös kaason, bestmanin (puhemiehen), morsiusneidot ja sulhaspojat sekä hääparin vanhemmat ja sisarukset. Myös hääauton tai muun kulkupelin koristelut onnistuvat.

Morsiuskimput, heittokimput sekä kaasojen ja morsiustyttöjen kukat

Yksin hääpäivän tärkeimmistä yksityiskohdista on morsiuskimppu, joka täydentää morsiamen juhlatyylin. Tästä alkaa yleensä kukkien suunnittelu ja kimpun tyyli määrittelee niin kaasojen, bestmanien kuin morsiusneitojenkin kukka/värimaailman. Morsiuskimppu rakentuu persoonan, tyylin, hääpuvun, vuodenajan jne. mukaisesti, joten jokainen kimppu suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinulle sopivaksi.

Mahdolliset hiuskukat, seppeleet, rannekukat ja vieheet suunnitellaan yksityiskohtaisesti kokonaisuuden tyyliin.

Sulhasen, bestmanin, sulhaspoikien ja hääparin vanhempien kukat

Sulhasella on yleensä viehe eli rintakukka tai taskukukka, joka sopii morsiuskimpun ja häiden teemaan. Tyylikkäät vieheet kuuluvat myös bestmanille, sulhaspojille ja hääparin vanhemmille. 

Tilojen ja hääauton koristelu

Juhlatilassa voimme käydä suunnittelemassa kukituksen paikanpäällä tai kuvien perusteella. Myös pöytäkartasta on apua suunnitteluvaiheessa.

Huolehdimme esimerkiksi näistä:

  • kirkon kukat ja koristelu
  • alttarikoristeet
  • koristeet kirkonpenkkien päihin
  • juhlatilan koristelut
  • pitopöydän asetelmat ja kimput
  • häävieraiden pöytien kukat ja kukka-asetelmat.

Tule käymään, niin suunnitellaan yhdessä hääjuhlaasi sopivat kukat!

Suunnitteluun kannattaa varata aika etukäteen – noin kuukautta ennen häitä. Hääpäivä kannattaa myös varata hyvissä ajoin – monet kesän viikonlopuista myydään nopeasti loppuun!