LAMMINPÄÄN KUKKA- JA HAUTAUSPALVELU

Olemme täyden palvelun kukkakauppa, joka pystyy toimittamaan nopeasti ja joustavasti myös suuret kukkatilaukset sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille.

Täyden palvelun kukkakauppa

Tarjontaamme kuuluvat leikko- ja ruukkukukat, lahjatavarat sekä räätälöidyt kukkasidonnat, -asetelmat ja -laitteet.

Kukkia voi ostaa monipuolisesti myös yrityksemme verkkokaupasta. Lisäksi meiltä saa vuokrattua viherkasveja, ja yhteistyökumppanimme huolehtivat kukkien toimituksista sekä hautakivistä.

 

Monipuoliset kukkapalvelut myös yrityksille

Yrityksellämme on yksityishenkilöiden lisäksi myös erittäin laaja yritysasiakkaista koostuva asiakaskunta. Olemme esimerkiksi toimittaneet käytännössä kaikki Tampere-talon kukka-asetelmat jo useiden vuosien ajan ja palvelleet myös Tampereen Seudun Osuuspankkia laaja-alaisesti.

 

Uusi liiketila ja laajentaminen hautauspalveluihin

Panostimme uuteen liiketilaan ja monipuolistimme palveluitamme syksyllä 2016. Uusien tilojen myötä yrityksemme toiminta laajeni kukkakaupasta myös hautaustoimistoksi.

Uusi liiketilamme rakentui Tampereen Lamminpäähän vanhan myymälämme viereen. Toimintamme laajentumisen myötä myös yrityksemme nimi vaihtui: Lamminpään Puutarha on nyt Lamminpään Kukka- ja hautauspalvelu. Uusi nimemme kuvastaa paremmin toimintamme monipuolisuutta.

 

Palkittu kukkakauppa

Olemme saaneet tunnustusta hyvästä työstämme. Yrittäjämme Sari-Anne Salminen, Marjo-Kaisa Markkula ja Noora Nieminen valittiin vuonna 2013 Suomen kukkakauppiasyrittäjiksi ja vuonna 2015 Lielahden vuoden yrittäjiksi.